Klik op de fase van de procedure waarin je je bevindt:

Ik heb nog geen overleg aangevraagd met de directie

Het overleg met de directie is de eerste en belangrijke stap in de procedure. Om verder in de procedure problemen te vermijden laat je je best begeleiden : Contacteer ons voor een afspraak.

Ik heb reeds overleg aangevraagd met de directie

Na het overleg met de directie dient snel en correct beroep te worden ingesteld. Elke fout hierbij betekent het einde van de procedure dus vraag tijdig advies.  Contacteer ons voor een afspraak.

De directie heeft na overleg beslist om de klassenraad terug samen te roepen

Als de klassenraad opnieuw zal samenkomen, is het belangrijk om dit op de juiste manier bevestigd te zien. Om verder in de procedure problemen te vermijden laat je je best begeleiden. Contacteer ons voor een afspraak.

Ik heb een nieuwe beslissing van de klassenraad bekomen

Na een nieuwe beslissing van de klassenraad dient snel en correct beroep te worden ingesteld bij de interne beroepscommissie. Elke fout hierbij betekent het einde van de procedure dus vraag tijdig advies. Contacteer ons voor een afspraak.

Ik heb reeds beroep ingesteld bij de interne beroepscommissie

Na het instellen van het beroep bij de interne beroepscommissie is het van belang je ook correct te verdedigen en de juiste argumenten te formuleren tijdens de zitting van de interne beroepscommissie. Vraag tijdig deskundig advies, want het kan winst of verlies betekenen in een latere fase van de procedure. Contacteer ons voor een afspraak.

Ik heb een beslissing ontvangen van de interne beroepscommissie

Als je een beslissing gekregen hebt van de interne beroepscommissie, kan je beroep instellen bij de Raad van State. Er zijn verschillende pistes mogelijk, maar deskundige bijstand is een absolute must. Contacteer ons voor een afspraak.

Stuur ons een bericht

7 + 2 =

Contact

Advocatenkantoor Vangeel Christophe
Lange Lozanastraat 24
2018 Antwerpen
Tel.: + 32 3 / 287 37 87
Fax: + 32 3 / 287 37 96
christophe.vangeel@thales.be
www.onderwijsadvocaat.be